Ολυμπιακός Β.: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο (photos από την προπόνηση)

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό (4/1) παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

“Και τη νέα χρονιά… συνεχίζουμε και συσπειρωνόμαστε! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε το καλύτερο δυνατό – όπως είχε δεσμευτεί ότι θα κάνει – για να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ώστε να κατακτήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2.

Αύριο στον πρώτο αγώνα για τη νέα χρονιά στην έδρα μας θέλουμε την δύναμη μας, τον κόσμο μας για ακόμα μια φορά στο πλευρό μας! Όλοι μαζί να φωνάξουμε για τον Ολυμπιακό μας και να μπούμε με το… δεξί στη νέα χρονιά!

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ασπρόπυργο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές – εκτός των Μανώλη Φαζού (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Καβάλα) και Παύλου Λάσκαρη (έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών) – καθώς τόσο ο Ρόκας, ο οποίος υπέφερε από θλάση στους ραχιαίους, όσο και ο Σκοπελίτης ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με την Τρίγλια έχοντας οίδημα στον έσω πλάγιο, έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και προπονούνται κανονικά με την ομάδα τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι: Ξενοδόχοφ, Γιδόπουλος, Μακρυωνίτης, Ράντι, Ναβαλόν, Βοσνακίδης, Γραικός, Καρακώστας, Κέρι, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Μπουτζίκος, Ντούνης, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Μπακουλάτι, Παπαϊωάννου.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα”.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις