Επικίνδυνη έξοδος για Βόλο στην Κρήτη με ΟΦΗ (pregame)

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες Παρασκευή η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο θα αρχίσει στις 17.15 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βίκτορ Μπασάντρε θα κοουτσάρει την ομάδα, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Φεράντο η διοίκηση των «κυανέρυθρων» αναζητεί τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Οικονόμου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Ίκερ Γκουαροτσένα. Όχι όμως και ο Κανταμουρό, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χουάν Μουνίθ. Οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Διαμαντής, Δημόπουλος, Οικονόμου, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Ζοάο, Γέντρισεκ, Μάντζης, Λύρατζης και Τσαούσης.
Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ με 0-1.
Με την προπόνηση της Παρασκευής στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο προπονήθηκε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Αντιθέτως ο Όσκαρ Γουάλεϊ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και τέθηκε εκτός, όπως και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε και χθες θεραπεία. Στην 19μελή αποστολή ης Κρητικής ομάδας συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σηφάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σκόρ, Στάικος, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Σόουζα, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Μάνος.

«Σφυρίζει» ο Τζοβάρας
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τζοβάρας από την ΕΠΣΘ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Ψαρρή (Ζακύνθου) και Μεϊντάνα (ΕΠΣ Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις