Αναμονή και… πειθαρχική για το ΟΦΙ-Ιάλυσος

Δε θα διεξαχθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το αυριανό παιχνίδι του ΟΦΙ με τον Ιάλυσο για την πρώτη αγωνιστική του 2020. Οι Ροδίτες δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν την Παρασκευή το απόγευμα με προορισμό τον Πειραιά κι από εκεί για την Κρήτη λόγω απαγορευτικού απόπλου.

Ο Ιάλυσος ενημέρωσε σύμφωνα με πληροφορίες τη διοργανώτρια για την αδυναμία του να φτάσει έγκαιρα στην Κρήτη επικαλούμενος τις καιρικές συνθήκες καθώς και για την πληρότητα στις πτήσεις εσωτερικού με αεροπλάνο, τονίζοντας πως διαθέτει και τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο παιχνίδι επίσημα δεν έχει αναβληθεί. Ο ΟΦΙ θα κατέβει κανονικά στο ματς και εκτός απροόπτου το φύλλο αγώνα θα κλείσει από τους διαιτητές με υπιαιτιότητα του Ιάλυσου εάν και εφόσον ο τελευταίος δεν βρει μέχρι αύριο τρόπο να προσέλθει στο γήπεδο.

Με βάση τα παραπάνω η τύχη του αγώνα αναμένεται να κριθεί στην πειθαρχική της FL όπου οι δύο ομάδες θα καταθέσουν τα επιχειρήματά τους. Αυτό, σημειώνουμε ξανά, ισχύει για το ενδεχόμενο που ο Ιάλυσος δεν βρει τρόπο να ταξιδέψει στην Κρήτη.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις