Για το πρώτο της διπλό η Νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό (pregame)

Το πρώτο της διπλό θα επιχειρήσει να κατακτήσει σήμερα (05/01) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Οι κυανόλευκοι στους 6 εκτός έδρας αγώνες του 1ου γύρου μετρούν 2 ισοπαλίες και 4 ήττες και γνωρίζουν πως για να κοιτάξουν ψηλότερα θα πρέπει η βαθμολογική συγκομιδή μακριά από τον Βόλο θα πρέπει να είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός των Μασκουνιάν και Παγώνη που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Νίκης. Στην αποστολή που βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα δεν μετέχει, επίσης, ο νεοαποκτηθείς Κώστας Κάρδαρης, του οποίου το δελτίο δεν πρόλαβε να εκδοθεί καθώς και ο Κώστας Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στο χέρι του.

Η κυανόλευκη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Καρακώστας, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης, Κ. Κυριακίδης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Ιορδανίδης, Κρουθ, Ροχάνο, Καπός, Λίτσιος, Τσιώλης.

Με Βουκομάνοβιτς ο Θεσπρωτός

Σύμφωνα με το theball.gr, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς οι Ντάλα Κόστα, Κίναλης και Γκέκας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και συμμετείχαν κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις. Ο αργεντινός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της Ρόδου ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” Αλέξα Βουκομάνοβιτς να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην παλιά του ομάδα. Μοναδική απουσία του Θεσπρωτού θα είναι αυτή του Δημήτρη Σταυρίδη ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Κερκυραίος Κολύτας διαιτητής του αγώνα

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Σπύρος Κολύτας από την ΕΠΣ Κέρκυρας, με βοηθούς τους Θεοχάρη-Δημήτρη Σκορδίλη (Κέρκυρας) και Λάμπρο Διαμαντή (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Πέτρος Νικόπουλος από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις