Σ. Παπαδόπουλος: Τιμή να μας αποκαλούν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος. Στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε τα εξής:
«Είναι μεγάλη τιμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ένας προπονητής έμπειρος, ο Γιώργος Βαζάκας, να λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πραγματικά, είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και φοβόμουν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Γιατί πάντα σε διακοπές πρωταθλημάτων χαλαρώνουν τα πράγματα. Δουλέψαμε, όμως, αρκετά καλά, ήρθαν και κάποια παιδιά στην ομάδα, αλλά μόνο τον Παύλο Μητρόπουλο, που έχει εμπειρία, αλλά και λόγω της τιμωρίας του Φαζού και του Λάσκαρη τον χρησιμοποίησα, ως βασικό. Ο Λόρι Κέρι αγωνίστηκε, ως αλλαγή, γιατί πιστεύω ότι οι παίκτες που έρχονται σε μία ομάδα θα πρέπει να μπαίνουν σταδιακά, για να μη χαλάει η συνοχή της.
Όσον αφορά το παιχνίδι, πράγματι ήμασταν αρκετά καλοί, απέναντι όμως σε μία ομάδα, που στα πρώτα δέκα λεπτά βρέθηκε πολλές φορές μέσα στην περιοχή μας και απειλητικά. Αν δεχόμασταν ένα γκολ, ίσως να αγχωνόμασταν. Το παιχνίδι το τελειώσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, είπαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα για να είμαστε σίγουροι και από κει και πέρα όσο μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, γιατί ξέραμε ότι ερχόμασταν και από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν μία δίκαιη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει. Λόγω του προπονητή, αλλά και λόγω της δυναμικής που έχει ως ομάδα, γιατί την έχω παρακολουθήσει στον πρώτο γύρο.
Εμείς θα ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Βέροιας, που είναι και αυτό πάρα πολύ σημαντικό. Όμως, για να ήταν σημαντικό το παιχνίδι με τη Βέροια, έπρεπε να κερδίσουμε πρώτα τον Ασπρόπυργο. Για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ας μην ξεχνάμε, όταν ξεκίνησα εγώ τη προσπάθεια με την ομάδα, ήμασταν σχεδόν τελευταίοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο και στη διοίκηση που κάνει πολλές προσπάθειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις