Β. Μπασάντρε: Είμαι υπερήφανος για τα αποτελέσματα και την ομάδα

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χουάν Φεράντο, Βίκτορ Μπασάντρε αποχαιρέτησε τον Βόλο, καθώς δεν δέχθηκε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ ανέφερε:

«Το ματς ήταν παρόμοιο με αυτό του πρώτου γύρου. Δεν κερδίζει πάντα αυτός που κάνει τις περισσότερες τελικές. Πολλοί μιλούν για την κατοχή, αλλά και με τον Ολυμπιακό παίξαμε πολύ καλά χωρίς τη μπάλα, καλύπταμε τους χώρους και είχαμε πολύ καλά απόδοση.

Εγώ φεύγω από την ομάδα. Ο Χουάν Φεράντο 2,5 χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν σημαίνει ότι έγινα ο προπονητής επειδή με εμένα στον πάγκο είχαμε θετικά αποτελέσματα σε τέσσερα παιχνίδια. Είναι ομαδική δουλειά αλλά και του ίδιου.

Έχουμε πολλά παιδιά που ξεκίνησαν από τη Γ’ Εθνική και τώρα παίζουν στη Super League. Αυτοί που έφυγαν και αυτοί που ήρθαν είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες και πολύ καλοί σαν άνθρωποι. Αυτό τους διακρίνει και βοηθά την ομάδα και το παιχνίδι της».

Σε ερώτηση γιατί φεύγει, απάντησε:

«Πριν έξι μήνες με κάλεσε ο Χουάν Φεράντο και με ρώτησε αν με ενδιέφερε να δουλέψω μαζί του. Αυτό τα λέει όλα. Είμαι ο βοηθός του. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής. Είναι μεγάλος ο πόνος που έφυγε ο Χουάν λόγω υγείας. Είμαι υπερήφανος για τα αποτελέσματα και την ομάδα. Στόχος μου για το μέλλον είναι να συνεχίσω ως πρώτος προπονητής στην Ισπανία ή στην Ελλάδα, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή».