Γ. Βλιώρας: Ωφέλιμο το ότι δεν παίζουμε με Φαίακα

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει η πρώτη Κυριακή του νέου έτους για την ομάδα ανδρικής καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, μιας και ο Φαίακας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΕΑΚ. Η ομάδα της Κέρκυρας ενημέρωσε την ΕΟΚ πώς δεν δύναται να ταξιδεύσει στον Βόλο για να συμμετάσχει στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανδρών. Ως εκ τούτου η βολιώτικη ομάδα θα πάρει το ματς στα χαρτιά.
Στις δηλώσεις του, ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας τόνισε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει το γεγονός ότι δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα, καθώς θα έχουμε περισσότερες μέρες, μετά την επανέναρξη των προπονήσεων, ώστε να «δέσουμε» και πάλι και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έλειπαν κάποια παιδιά.
Κάναμε κάποια φιλικά μέσα στις γιορτές με την Ανάληψη και με τη Νίκη Βόλου, ενώ με τη Νίκη θα αγωνιστούμε σε νέο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ανταποδίδοντας και το πρώτο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να κάνουν μια ακόμα καλή προπόνηση, καθώς δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Μαγνησία, σε αυτό το επίπεδο».
Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τους Ίλτσογλου και Καραμήτσο. «Όσον αφορά τους τραυματισμούς, τόσο ο Ίλτσογλου όσο και ο Καραμήτσος είναι καλύτερα και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε αγώνα την Κυριακή θα τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο, ώστε να επανέλθουν ομαλά. Εμείς πια προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΣΚ Ιωάννινα» τόνισε
Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλή χρονιά σε όλους και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις