Με νέο αέρα ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται τον Ατρόμητο Παλαμά (pregame)

Μία νέα αρχή επιδιώκει να κάνει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού, που υποδέχεται τον Ατρόμητο Παλαμά στις 15.00 στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να ανεβούν πάνω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού και στις τάξεις τους επικρατεί αισιοδοξία.
Αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι επανήλθε η διοικητική ηρεμία στην ομάδα, οπότε απρόσκοπτοι ο νέος προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν.
Ο νεοαποκτηθείς Ανέστης Ζαφειρίδης δεν θα αγωνιστεί σήμερα διότι «κουβαλά» τιμωρία από την προηγούμενη ομάδα του, την Α.Ε. Καρίτσας. Ο έτερος νέος της ομάδας, Βάιος Βαγενάς, ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Διαθέσιμοι είναι οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Θωμάς Μπουρουζίκας της ΕΠΣ Λάρισας και βοηθοί οι Δημήτρης Μίχος και Θωμάς Ντελέζος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις