Μονόδρομος η νίκη για τον Διαγόρα με Μετέωρα (pregame)

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται για τον Διαγόρα το σημερινό παιχνίδι με τα Μετέωρα στο Στεφανοβίκειο (15.00) με τις δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή να θέλουν μόνο νίκη.
Ο Διαγόρας βρίσκεται στο -3 από τη σημερινή του αντίπαλο και θέλει πάση θυσία να την κερδίσει για να τη φτάσει στη βαθμολογία. Αυτή θα είναι και η πρώτη του νίκη ως γηπεδούχος, αφού οι δύο που έχει ως τώρα επιτεύχθηκαν μακριά από το Στεφανοβίκειο.
Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Πρασσά και Καραμανλή, καθώς και του τιμωρημένου Λάιου. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Δίντσης, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Καλύβας, Ζιάκας.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Βασίλης Τσιγαρίδας, που θα έχει ως βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Γιώργο Λιτοσελίτη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ ο παρατηρητής τους Δαμιανός Ευθυμιάδης προέρχεται από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις