Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ημέρα ντέρμπι «αιωνίων» η σημερινή (5/1). Απόψε (19:30, Novasports 1HD) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό και θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να περάσει στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν μεγάλη ευκαιρία να φθάσουν μέχρι και τη 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Τοροσίδης, Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπρούνο και Φορτούνης. Από την άλλη, ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα πάει στο Νέο Φάληρο με όλα του τα «όπλα».

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports 4HD). Η Ένωση με μοναδικό πρόβλημα τον Νέλσον Ολιβέιρα θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου που πήρε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.

Στις 17:15 (ΕΡΤ Sports HD) στα Πηγάδια παιχνίδι με φόντο τα πλέι οφ διεξάγεται ανάμεσα στη Ξάνθη (10η, 20 βαθμούς) και την ΑΕΛ (7η θέση, 22 βαθμούς), ενώ στη Νέα Σμύρνη ο ουραγός Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία (17:15, Novasports 2HD) που βρίσκεται στην 11η θέση με 19 πόντους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15:00 Novasports 4HD
ΑΕΚ – Παναιτωλικός

17:15 Novasports 2HD
Πανιώνιος – Λαμία

17:15 ΕΡΤ Sports HD
Ξάνθη – Λάρισα

19:30 Novasports 1HD
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις