Εκτός έδρας ήττα, με 3-0 από τον Πιερικό για τον Θησέα Αγριάς

Ο Θησέας Αγριάς ηττήθηκε με 3-0 από τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 14ης του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με κοντινό ψαλιδάκι του Σαχινίδη στο 22′, με πλασέ του Μπενίσκου στο 70′ και κοντινή προβολή του Μηλιώτη στο 77′. Ωστόσο, η φάση που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης έλαβε χώρα στο 29′, με τον Πέτση να αντικρίζει άδικα την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, κ. Χριστόφορου Μπουρλούτσκι από την ΕΠΣ Πέλλας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Θησέας Αγριάς είχε δύο δοκάρια, με τους Κοτζαθανάση (27′) και Γαλανόπουλο (79′), ενώ το σουτ του Ιωαννίδη (51′) απέκρουσε ο Γουναρίδης σε κόρνερ.

Σκόρερ: 22’ Σαχινίδης, 70’ Μπενίσκος, 77’ Μηλιώτης.
Κίτρινες: 45’ Μακρής – 6’ Πέτσης.
Κόκκινη: 29’ Πέτσης.
Διαιτητής: Μπουρλούτσκι (Πέλλας).
Βοηθοί: Κεσίσογλου, Σηπάκης (Πέλλας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς (85’ Β. Τουλίκας), Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρης, Μπενίσκος (80’ Ίτσιος), Δεμηρτζόγλου (68’ Μηλιώτης), Σαχινίδης, Κριεμάντι, Κυπαρίσσης (59’ Παπαδόπουλος).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Ιωαννίδης (80’ Λίτσιος), Διαμαντόπουλος (63’ Οικονόμου), Νιαώτης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Μπόρας, Πέτσης, Γαλανόπουλος, Σιώμος (63’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Κυρίτσης (80’ Ζαχαράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις