Νέα εντός έδρας ήττα για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά γνώρισε ο ΓΣ Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στο ντεμπούτο του Αλέξη Κούρτογλου στον «κυανόλευκο» πάγκο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα, η οποία φρόντισε να κλείνει όλους τους χώρους, σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 38’. Σκόρερ ο Κατσιγιάννης με προβολή μέσα από την περιοχή, ύστερα από το σουτ που επιχείρησε ο Εκίζογλου. Από την πλευρά του ο Αλμυρός στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο διάστημα 46’-70’ οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Δεν το πέτυχαν και στο 73’ ήρθε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Παλαμά. Ο Αλεξόπουλος σέντραρε και ο Μπασιάκας με πλασέ έγραψε το 0-2.
Διαιτητής: Μπουρουζίκας (Λάρισας)
Βοηθοί: Μίχος, Ντελέζος (Λάρισας)
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Λάμπος, Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Παπακώστας, Καναβός (79’ Καραγεωργόπουλος), Ζενούνης (59’ Αράπης), Δερμιτζάκης, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (88’ Ρακής).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Κούτσικος, Κατσιγιάννης, Εκίζογλου, Βαγγελάκος, Λιάπης, Κόκκινος (83’ Γ. Οικονόμου), Χ. Οικονόμου, Μίχος, Αλεξόπουλος (86’ Ζάγγος), Ζάρρας, Μπασιάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις