«Έσπασε» το ρόδι εντός έδρας ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος γύρος για να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου νίκησε με 2-1 τα Μετέωρα και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ και ελπίζει πως θα καταφέρει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
Ο Αλέξανδρος Αναστασίου στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Διαγόρα (το Σάββατο η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτησή του) ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε στο 11’ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου. Τα Μετέωρα προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με μακρινό σουτ του Πολυζόπουλου.
Η ομάδα του Στεφανοβικείου στη συνέχεια προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα τις έδινε τη νίκη, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, για να γίνει τελικά το 2-1 στο 85’ από τον Κώστα Αλαμάνη. Ο νεαρός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 80’ και χρίστηκε σκόρερ πέντε λεπτά αργότερα. Με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρατζά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι.
Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης (82′ Καλύβας), Βουραζέρης, Σπαθής, Δίντσης, Σπ. Καραπλιάγκος (72 Καλιακούδας), Κουβελάς (72’ Ζιάκας), Αλεξίου, Αναστασίου, Κυριάκος (80’ Αλαμάνης), Μπλέντι.
ΜΕΤΕΩΡΑ: Καρατζάς, Μπέτσας, Δάσσιος, Λουκάς, Κατσαντώνης, Φωτίκας, Νικλητσιώτης (57′ Τσιαντούλας), Γεωργάκης, Ιωάννου, Πολυζόπουλος, Παπαευθυμίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις