Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Απ. Πλασταρά

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον απροσδόκητο χαμό του Απόστολου Πλασταρά εξέδωσαν σύλλογοι του Νομού, εκφράζοντας την βαθιά τους θλίψη και την συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος. Οι ανακοινώσεις:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αχιλλέα Αχιλλείου: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το χωριό και την ομάδα μας, τα λόγια είναι περιττά. Η διοίκηση του Αχιλλέα Αχιλλείου συμπαρίσταται στην οδύνη της οικογένειας του Αποστόλη Πλασταρά. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και μνήμης, αποφασίστηκε να αποσυρθεί το νούμερο 10 από τις εμφανίσεις του συλλόγου μας. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα είμαστε την Κυριακή στο “ύστατο χαίρε”. Αποστόλη, θα σε θυμόμαστε για πάντα, θα είσαι μέσα στην καρδιά μας»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Α.Ε. Διμηνίου: «Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλα και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Αποστόλη Πλασταρά.

Το τοπικό μας ποδόσφαιρο έγινε ακόμη πιο φτωχό, μιας και χάθηκε ενας άνθρωπος που τίμησε όσο λιγοι με την παρουσία του τον τοπικό μας αθλητισμό.

Καλο ταξίδι Αποστόλη…»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Νέων Αθλητών Νίκης: «Το σωματείο των Νέων Αθλητών Νίκης εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Πλασταρά που έφυγε άδικα από κοντά μας. Η απώλειά του μας γεμίζει με θλίψη».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΕΑΣ Αμαλιαπόλεως Αργοναύτες: «Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και τα μέλη του ΕΑΣ Αμαλιάπολεως Αργοναύτες εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θέρμα τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αποστόλη Πλασταρά.Το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας θα μείνει φτωχότερο χωρίς τον Αποστόλη. Καλό ταξίδι».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας: Σύσσωμο το Δ.Σ. του Πανιωνίου Ν. Ιωνίας, ο προπονητής της ομάδας αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, εκφράζει την βαθιά θλίψη του, για τον άδικο χαμό του Απόστολου Πλαστήρα στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Υ.Γ. “Καλό ταξίδι φίλε” θα σε θυμόμαστε πάντα, για τον εξαιρετικό χαρακτήρα σου εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις