Θέλει τον Φακούντο Μελιβίγιο η ΑΕΛ

Ο πρώτος από την ΑΕΛ ανακοινώθηκε (Παπάζογλου). Ο δεύτερος είναι κοντά. Έχει δώσει το «ΟΚ» ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει προσωπικά να τον πείσει για να πει το ναι και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Φακούντο Μελιβίγιο. Αυτός είναι ο Αργεντινός που έχουν βάλει στο… μάτι οι «βυσσινί».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα… πολυεργαλείο μεσοεπιθετικά αφού ο Λάτιν ποδοσφαιριστής μπορεί και έχει καλύψει ουκ ολίγες φορές, όλες τις θέσεις μπροστά από τον αμυντικό χαφ. Τόσο ως 10αρι, όσο και ως αριστερός/δεξί εξτρέμ, αλλά και ως φουνταριστός.

Ο Φακούντο Εμάνουελ Μελιβίγιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Σεντράλ Κόρντομπα και στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του, έχοντας φουλ χρονιές.

Πέρσι έκανε 28 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ φέτος μέχρι στιγμής μετράει 16 συμμετοχές χωρίς να έχει βρει δίχτυα.

Μόλις μια φορά έχει παίξει εκτός Αργεντινής, το 2018, όταν πήγε στο Εκουαδόρ για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Κουένσα με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 14 παιχνίδια πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Ο 28χρονος Αργεντινός δεν είναι αρνητικός στο να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, με τις δύο πλευρές να έχουν συχνή και καθημερινή επικοινωνία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είτε θετικά, είτε αρνητικά το θέμα Μελβίγιο θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις