Δείτε που αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Τσιάρας (photos)

Ο Αντώνης Τσιάρας πέτυχε το πρώτο του γκολ φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο (είχε σκοράρει άλλα δύο τέρματα στην πρώτη του θητεία στους «ερυθρόλευκους» το 2015 με Χανιά και Πανσερραϊκό) και έσπευσε να το πανηγυρίσει με τον Γκενάντι Ξενοδόχοφ στον πάγκο της ομάδας.

Όπως θα δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες, με το που πέτυχε το 2-0 ο έμπειρος αμυντικός μέσος, παραμέρισε τους συμπαίκτες του και έτρεξε στον πάγκο του Ολυμπιακού για να αγκαλιάσει πρώτα τον 31χρονο γκολκίπερ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Τον λόγο, πάντως, για τον οποίο ο Τσιάρας φρόντισε να αφιερώσει το γκολ στον Ξενοδόχοφ δεν τον γνωρίζουμε. Από μία φωτογραφία συμπεραίνουμε πως ο Ξενοδόχοφ είχε προβλέψει πως ο Τσιάρας θα σκοράρει κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση, πριν οι δύο συμπαίκτες αγκαλιαστούν. Η χαρά, ωστόσο, του Ξενοδόχοφ είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που αποθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις