Στη Νίκη ο Αργεντινός Μαρτίν Μπαταλίνι

Σε οριστική συμφωνία με τον Μαρτίν Μπαταλίνι έφτασε η Νίκη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο στις πτέρυγες, όσο και στην κορυφή της επίθεσης και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη βολιώτικη ομάδα.

Ο Μαρτίν Μπαταλίνι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1991 στην πόλη Ντον Τορκουάτο της Αργεντινής. Πρώτη του ομάδα ήταν η Ντιφενσόρες Ντε Μπελγκράνο όπου σε τρία χρόνια (2010-2013) είχε 46 συμμετοχές και 7 γκολ. Το 2013-2014 έπαιξε στην Ντεπορτίβο Μέρλο (23 συμμετοχές και δύο τέρματα) και την επόμενη σεζόν στην Εστουντιάντες όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές.

Η καλύτερή του περίοδος ήταν η διετία 2016-2018 με τη Σαν Μιγκέλ, όπου σημείωσε 17 γκολ σε 60 αγώνες. Το 2018 μεταγράφηκε στη Ντεπορτίβο Λάρα (17 συμμετοχές και 4 γκολ), ενώ στο β’ μισό της περιόδου μεταπήδησε στην Ολ Μπόις, όπου έπαιξε σε πέντε παιχνίδια.

Φέτος επέστρεψε στη Σαν Μιγκέλ, όπου πρόλαβε να κάνει 12 συμμετοχές και να πετύχει 4 τέρματα στους έξι μήνες που αγωνίστηκε. Τον Δεκέμβριο οι διοικούντες την ΠΑΕ Νίκη τον πλησίασαν προσφέροντάς του συμβόλαιο συνεργασίας και εκείνος το αποδέχθηκε, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Σαν Μιγκέλ.

Ο Μαρτίν Μπαταλίνι αναμένεται σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Εκεί θα τον περιμένουν ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας, που θα τον φέρουν στον Βόλο για να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις