Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ρήγας Φεραίος (Pregame)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο Ρήγας Φεραίος. Η Βελεστινιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει σήμερα ως τον Τύρναβο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 4 το μεσημέρι την τοπική ομάδα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ρήγας Φεραίος μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη. Η ομάδα του Βελεστίνου βρίσκεται στη 12η θέση με 1 βαθμό, έχοντας φέρει μία ήττα και μία ισοπαλία. Στην πρεμιέρα οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 στη Φιλιππιάδα από τον Εθνικό, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα εντός έδρας με την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Το έργο του Ρήγα δεν θα είναι εύκολο στο σημερινό παιχνίδι. Ο Τύρναβος προέρχεται από δύο ισόπαλα αποτελέσματα και στοχεύει και αυτός σε νίκη, σύμφωνα και με την τελευταία ανακοίνωση του συλλόγου. Η ομάδα της Λάρισας στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με τον Πιερικό στην έδρα της. Το ίδιο, όμως έκανε και την επόμενη αγωνιστική, αφού δεν πέτυχε κάτι παραπάνω από μια «λευκή» ισοπαλία με τον Δωτιέα στην Αγιά. Αυτή τη στιγμή ο Τύρναβος βρίσκεται στην 11η θέση με 2 βαθμούς.

Ο Λάκης Μπακάλης για το σημερινό παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές, αφού η αποστολή της ομάδας του αποτελείται από τους: Αποστόλη Κεφαλά, Βασίλη Τσουμπέκο, Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνο Γουτούλη, Κωνσταντίνο Γεωργατζή, Παναγιώτη Γούτσιο, Νίκο Βουραζέρη, Σπύρο Γκάγκα, Παναγιώτη Αποστολίδη, Χρήστο Σπαθή, Δημήτρη Μιαρίτη, Νίκο Μιαρίτη, Γιώργο Χατζή, Κωνσταντίνο Ζενούνι, Δημήτρη Σέττο, Παρασκευά Θεοδώρου, Γιάννη Κορέτα, Γιώργο Τσίπη, Αποστόλη Σφάκα και Ηλία Γκίκα.

Την αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίου με τον Τύρναβο θα διευθύνει ο Πασχάλης Μπαϊραμίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις