Πρώτη κόντρα Βόλου-Ατρομήτου σήμερα στο Κύπελλο (pregame)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βόλου συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, καθώς στις 19.30 θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανέρυθρων» θα κάνει ο Ισπανός προπονητής Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον Χουάν Φεράντο, που αποχώρησε από την ομάδα λόγω υγείας.
Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη μετά και τη νίκη επί του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο και στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου ο Βόλος να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μία εβδομάδα αργότερα στο Περιστέρι.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η τεχνική ηγεσία θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο νέος τεχνικός του Βόλου Αλμπέρτο Γκαγιέγκο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής: Γκαραβέλη, Μελίσσα, Ντεντάκη, Τσοκάνη, Οικονόμου, Δημόπουλο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Μάντζη, Τσαούση, Γκουαροτσένα, Τόρε, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Λύρατζη και Μουνίθ.

«Σφυρίζει» ο Μανούχος
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας, με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο από την ΕΠΣ Έβρου και Κωνσταντίνο Κωνσταντιό από την ΕΠΣ Ευβοίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας και παρατηρητής ο Κώστας Βλάχος από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (Βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.
Σήμερα Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος θα είναι ανοικτά μέχρι τις 2 μ.μ., ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στη 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 5 μ.μ. όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.
Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από τη 2η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.
Τέλος, τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις