Πρόταση της ΑΕΛ στον Γιώργο Στρέζο

Η ΑΕΛ βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση γκολκίπερ και ο βασικός στόχος της διοίκησης είναι ο Γιώργος Στρέζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 25άχρονο Έλληνα τερματοφύλακα, σε μία προσπάθεια να τα βρουν για να ενταχθεί στο ρόστερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός πορτιέρε που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και ΟΦΗ, το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε από την Βίλεμ, στην οποία και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πάρει συμμετοχές, αγωνιζόμενος σε μόλις δύο ματς με τη δεύτερη ομάδα, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του συλλόγου.

Δεδομένα, το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή στους Ολλανδούς δεν είναι ευοίωνο και στην ΑΕΛ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να αποκτήσουν τον Στρέζο ως βασικό τερματοφύλακα από τη νέα σεζόν.

Εξάλλου η υπόθεση με την παραμονή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον δεν έχε θετική τροπή.

Ο Ισλανδός δεν έχει ανανεώσει την συνεργασία του με την ΠΑΕ (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020) και γι’ αυτό οι «βυσσινί» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφή τερματοφύλακα.

Μάλιστα, στην ΑΕΛ στράφηκαν στην περίπτωση του Στρέζου, καθώς αυτή του Άνταμ Μπογκντάν ναυάγησε εξαιτίας του «ΟΧΙ» της γυναίκας του για μετακόμιση στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις