Η Αταλάντα “τσέκαρε” Ελαμπντελανουί

Ιταλός σκάουτερ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και σχημάτισε εξαιρετική άποψη για τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έχουμε πολλά επεισόδια στο θέμα του.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και αυτόματα, μπαίνει πιο εύκολα στις λίστες συλλόγων του εξωτερικού που τον παρακολουθούν. Ολυμπιακός και Ομάρ Ελαμπντελαουί, πιθανότατα θα ξαναμιλήσουν για νέο συμβόλαιο στο επόμενο διάστημα, ωστόσο τα νέα δεδομένα είναι πως όλο και περισσότερες γίνονται οι ομάδες που τον κοιτάζουν.

Πριν λίγες ημέρες, το φως της δημοσιότητας είχε δει ενδιαφέρον της Γαλατά από την Τουρκία. Επισημαίνοντας μάλιστα, πως θέλουν να αποκτήσουν τον Ελαμπντελαουί ως ελεύθερο. Ο 28χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού ωστόσο, μετά το ντέρμπι των αιωνίων το βράδυ της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μπήκε και στη λίστα της Αταλάντα.

Ιταλός σκάουτερ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον Ομάρ να αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού, στη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Στον άνθρωπο της Αταλάντα μάλιστα, άρεσε η εικόνα του Ομάρ που η αλήθεια είναι πως έπαιξε πιο ψηλά, καλύτερα από προηγούμενά του ματς. Ίσως να έπαιξε και ρόλο η άδεια των Χριστουγέννων, να πήρε τις ανάσες του.

Στο πρώτο ημίχρονο, βγήκε αρκετές φορές στην πλάτη της άμυνας, ενώ στο δεύτερο, είχε και εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει στο 82 λεπτό, με τον Διούδη να του λέει «όχι», αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του.

Βρήκε καλές συνεργασίες και με τον Χριστοδουλόπουλο, γενικά η εικόνα του ήταν καλή και ο άνθρωπος της Αταλάντα έμεινε με πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι δεδομένο πως στο επόμενο διάστημα, αρκετές ομάδες θα παρακολουθήσουν τον αρχηγό των Πειραιωτών, που έχει διπλό κίνητρο. Από τη μία να εκπληρώσει τους στόχους του με τον Ολυμπιακό και από την άλλη, να βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί. Είναι στα 28 του χρόνια, διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας, βασικός στον Ολυμπιακό που συνεχίζει στην Ευρώπη, πιστεύει πως είναι το πιο κρίσιμο καλοκαίρι του. Άλλωστε και από το περιβάλλον του ατζέντη του, φαίνεται πως θα ψάξει ένα συμβόλαιο τουλάχιστον τριετούς διάρκειας.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως έχουμε πολλά επεισόδια στο θέμα του Ομάρ μπροστά μας.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις