Πάθος για νίκη με Χάνια στον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Έτοιμος για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σήμερα Κυριακή (11/10) στις 4μ.μ. να αντιμετωπίσουν στο ΕΑΚ τον ΑΟ Χανιά, με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αντίπαλός τους μια ομάδα που έχει τέσσερις βαθμούς…

…στις δύο πρώτες αγωνιστικές (μία νίκη και μία ισοπαλία) και η οποία δεν έχει ακόμη δεχθεί γκολ.
Η επιστροφή του Ντιέγκο Λεόν δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς ο Ισπανός μέσος μπορεί να οργανώσει με επιτυχία το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», αξιοποιώντας τόσο τον Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιηθεί και πάλι στη θέση του σέντερ φορ (απόντος του τραυματία Διαμαντόπουλου). Ο Έρικ Γουόρντεν καθημερινά παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος στις προπονήσεις, ωστόσο, ακόμη δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή.
Η τεχνική ηγεσία περιμένει πολλά και από τους δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, τους Λουίς Μοράν και Αλέξανδρο Νικολιά, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα του ΑΟ Χανιά από τα πλάγια.
Όσον αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν στον άξονα ο ένας θα είναι σίγουρα ο Ντάριο Φερνάντες, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Καραμανλή, Τσιάρα, με επικρατέστερο τον πρώτο. Από εκεί και πέρα ο Ντάσιος αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, καλύπτοντας τη θέση του ενός στόπερ, με παρτενέρ τον Αρβανίτη. Ο Γκουγκούδης θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ ο Μπουτζίκος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Χιντζίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να καθίσει στον πάγκο. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στρατηλάτης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καρράς, Πολύζος, Γουόρντεν και Τσιλιγκίρης.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν από τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ και να στηρίξουν τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να πάρουν τη νίκη.
Σήμερα Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από τα εκδοτήρια του Σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1,3,5: Γενική είσοδος 10 ευρώ
Θύρα 4 (VIP): 20 ευρώ.
Στον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά όλα τα παιδιά έως και 12 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν με την παρουσία των συνοδών τους.

Τα Χανιά
Στο Βόλο βρίσκεται από το Σάββατο (10/10) η αποστολή του ΑΟ Χανιά, με στόχο να σημειώσουν τη δεύτερη φετινή νίκη εκτός έδρας, μετά το «διπλό» με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ο προπονητής των Κρητικών, Θωμάς Γράφας, ο οποίος πέρυσι κοουτσάρισε τρεις διαφορετικές ομάδες κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βόλου, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες (με Λάρισα, Καλαμαριά και Πιερικό) δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στον Μαμούτ Σαΐν που έχει υποχρεώσεις με την με την Εθνική ομάδα της Γκάμπια, αλλά και στον τραυματία Χρήστο Καρτσαμπά. Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπλάζιτς, Βλαχάκη, Κουρδάκη, Μπριλάκη, Μπουζούκη, Σάντερσον, Παγώνη, Λίτα, Γεωργίου, Γκέσιο, Χατζηλιάδης, Ρίκκα, Ηρακλή, Δεινόπαπα, Τσούτση, Ν. Νύκταρη, Μασάδο και Σταματή.
Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σοφός (Βοιωτίας)
4ος Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις