«Η άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς»

Στον Focus Fm και στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου. Ο πρόεδρος των “κυανέρυθρων” τόνισε πως ο ΑΟΤ έχει προβάδισμα για την άνοδο και πως περιμένει κόσμο στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την Λαμία.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ιωνικό: Καλησπέρα Καλή Χρονιά. Είχε άγχος, είχε φάσεις, αδικηθήκαμε λιγάκι αλλά ισορροπήσαμε είχαμε το σθένος για να ανταπεξέλθουμε, άργησε το γκολ να έρθει αλλά ήρθε. Λίγο παρασύρθηκε προφανώς από τον λάιτσμαν, θα το θεωρήσουμε ανθρώπινο λάθος.

Για το πρωτάθλημα: Θα γίνει, γινόταν και μέχρι τώρα είναι, πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας. Βαριά ονόματα, ιστορικά ονόματα και αν εξαιρέσουμε την τελευταία αγωνιστική που φύγαμε συν 6, όλες οι ομάδες βαθμολογικά ήταν πολύ κοντά και όλες διεκδικούσαν το κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι η άνοδος, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς και από κει και πέρα την 2η θέση διεκδικούν τουλάχιστον 5 ομάδες. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάμε ότι και ο Ιωνικός έχει δυναμικούς φιλάθλους, τις προσκλήσεις τις είχε μοιράσει σε οργανωμένους , άψογη παρουσία και βοήθησαν πραγματικά την ομάδα τους. Συγχαίρω για την δυναμική που βγάζει αυτή η ομάδα.

Για την παρουσία του κόσμου: Μπορεί και περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι τσούκου τσούκου ξανάρχεται στο γήπεδο, οι πραγματικοί φίλαθλοι είναι σε κάθε αγωνιστική εκεί, βέβαια είναι λίγοι για ένα νομό Τρικάλων, ο οποίος αντιστοιχεί σε 140.000 κατοίκους, θα μπορούσε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί να έχει σε κάθε αγωνιστική 2.000, 3000 φιλάθλους, δεν τους έχουμε αλλά ελπίζουμε. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και όποιος θέλει ακολουθεί

Για τον viral πανηγυρισμό στην Δράμα: Τα ζω τα παιχνίδια σαν φίλαθλος όχι σαν πρόεδρος .

Για το ματς του κυπέλλου με την Λαμία: Έχουμε την Πέμπτη εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με ομάδα της Superleague, την Λαμία, η οποία δείχνει τελευταία ότι είναι και σε φόρμα, δύσκολο παιχνίδι , χωρίς άγχος, θα πάμε ότι παραπάνω μπορούμε να πάρουμε. Για να δούμε. Είναι ευκαιρία, τώρα ο κόσμος να δείξει ότι αγαπάει την ομάδα. Είναι αργά το βράδυ, 19:30, έχουν σχολάσει όλοι. Είναι ομάδα, Α΄Εθνικής . Είμαστε συν 6, άρα τώρα ήρθε η ώρα να δείξει ο κόσμος ότι ακολουθεί την ομάδα.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις