Ράλι Ακρόπολις 2015: Διεκόπη, νικητής ο Kajetanowicz

Ο Πολωνός Kajetan Kajetanowicz είναι ο νικητής του Ράλι Ακρόπολις 2015, 9ου αγώνα του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), καθώς οι εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην Κορινθία και το Λουτράκι ανάγκασαν τους οργανωτές να διακόψουν τον αγώνα στο μέσον της σημερινής ημέρας.

Ως αποτέλεσμα, ο Kajetanowicz, που είχε πάρει την πρωτοπορία στις τέσσερις πρωινές ειδικές από τον Λάμπρο Αθανασούλα, και έπειτα από ένα μικρό λάθος του Craig Breen που του κόστισε ακριβά, αναδείχθηκε νικητής εμπρός από τον Ιρλανδό και τον Έλληνα οδηγό, που ανέβηκε στο βάθρο του αγώνα.

Οι οργανωτές αρχικά πήραν την απόφαση να ακυρώσουν μόνο την τελεταία ειδική διαδρομή του αγώνα, το δεύτερο πέρασμα από το Κεφαλάρι, όμως η ραγδαία επιδείνωση του καιρού οδήγησε στην απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Το τέλος της 1ης μέρας του Εθνικού μας αγώνα επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Λάμπρος Αθανασούλας με Skoda Fabia R5 βρέθηκε στην κορυφή της γενικής κατατάξης. Στα videos που ακολουθούν μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την 1η μέρα του αγώνα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις