“Μάχη” για μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β.

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2, την οποία μοιράζονται Ιωνικός και Βέροια.

Η «μάχη» θα είναι σκληρή, καθώς αρκετές ομάδες παλεύουν για τα δύο εισιτήρια της ανόδου και όσο περνούν οι αγωνιστικές, οι απώλειες βαθμών μπορούν να αποδειχθούν μοιραίες για τις ομάδες.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή δίνει ένα πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια εκτός έδρας. Μια ομάδα, που όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης και η οποία προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα στη Ρόδο με 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς της ήττας τους στο ματς του πρώτου γύρου, όταν και είχαν χάσει με 2-0 στη Φιλιππούπολη. Έδειξαν στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως πλέον η ομάδα διαθέτει πολλές και αξιόπιστες λύσεις σε όλες τις γραμμές και κυρίως μεσοεπιθετικά. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου έκαναν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα οι Παύλος Μητρόπουλος και Λόρι Κέρη, με τον πρώτο να αγωνίζεται στο βασικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος έπαιξε για μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ομάδα και περιμένει πολλά από αυτούς η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά του Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Χουλιάν Ναβαλόν, ήταν στον πάγκο και είναι θέμα του Σούλη Παπαδόπουλου να τους δώσει φανέλα βασικού, όποτε κρίνει εκείνος.

Πλέον, μετά και τις τέσσερις κινήσεις που έγιναν στις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ενισχυμένος και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σε κάθε παιχνίδι θα γίνεται «μάχη» για το ποιοι θα αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις