Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Ολυμπιακό, κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές!

Ο αθλητικός δικαστής της Superleague έστειλε την υπόθεση των επεισοδίων στο Καρϊσκάκη ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία όπου υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο αναπληρωματικής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε τελικά δίωξη στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ με βάση το άρθρο 15 4β, το οποίο προβλέπει τιμωρία έδρας από 2 ως 4 αγωνιστικές και πρόστιμο 50.000 ως 250.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα (15/1) δεν προλαβαίνει να εκτίσει ο Ολυμπιακός, τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του είναι με Άρη, Ξάνθη Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,15 4β και 25 παρ. 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί την Παρασκευή 11/1 στις 11.00, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις