Ανακοινώνει δύο η Βέροια

Τις δύο πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις για την χειμερινή περίοδο είναι έτοιμη να ανακοινώσει η «Βασίλισσα του βορρά».

Οι Βεροιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα, τόσο με τον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος θα φορέσει και πάλι την φανέλα της «Βασίλισσας» μετά από έξι χρόνια, όσο και με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Καραγιάννη, που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναμένεται εντός της σημερινής ημέρας.

Η «Βασίλισσα» δεν θα σταματήσει την ενίσχυσή της σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού στόχος είναι να δυναμώσει και κάτω από τα γκολπόστ, όπου μέχρι στιγμής έχει μόνο τον έμπειρο Βοσνιάδη και τους νεαρούς και εξελίξιμους Μπλατσιώτη, Τσιμόπουλο.

Η περίπτωση που κοιτούν οι Βεροιώτες είναι αυτή του 28χρονου Κώστα Περιστερίδη, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί, τότε θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ένας από τους δύο μικρούς γκολκίπερ της «Βασίλισσας».

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά τον Σκαθαρούδη, παρελθόν θα αποτελέσει από τη ΒΕΡΟΙΑ και ο Αλέξανδρος Ζούρκος, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Πηγή: Kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις