Ασπρόπυργος: Σε αυτούς που ονειρεύονται την καταστροφή μας… όνειρα γλυκά

Άνθρωποι του Ασπρόπυργου συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Γραμμένο και πήραν διαβεβαιώσεις για το θέμα που προέκυψε με τη FIFA και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση για το θέμα:

«Την Πέμπτη 9-01-2020 και ώρα 12:00 συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Ιωάννης Μελετίου και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Ευθυμίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελο Γραμμένο, με τον ταμία της Ε.Π.Ο. κ. Περικλή Λασκαράκη και με τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. κ. Νικόλαο Μπάρτζη. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η απόφαση της FIFA για τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν. Όλοι οι παριστάμενοι μας διαβεβαίωσαν ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν βαραίνει την ομάδα μας και αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτενές υπόμνημα στην FIFA προκειμένου αυτό να αποσαφηνιστεί και επίσημα από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διευθετηθεί και η ομάδα μας δεν θα υποστεί την παραμικρή συνέπεια.

Σε αυτούς που ονειρεύονται καταστροφή για την ομάδα μας τους ευχόμαστε: «Όνειρα γλυκά και απονήρευτα».