Χαραλαμπίδης: Μας βοήθησαν οι αλλαγές

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί των Χανίων. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έμεινε περισσότερο ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ανέφερε ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται, θα δώσουν στους παίκτες του, το ρυθμό που χρειάζονται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε στη Ζάκυνθο, θέλαμε οπωσδήποτε σήμερα τη νίκη. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Όλη την εβδομάδα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στην προπόνηση. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αγχωμένοι. Επειδή, έχω παίξει μπάλα και ξέρω πώς είναι όταν θέλεις πάρα πολύ τη νίκη και παίζεις πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο σου, θέλεις να κάνεις πράγματα. Είχαμε και ένα παιχνίδι μείον για το ρυθμό της ομάδος και σίγουρα ήμασταν λίγο αγχωμένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε διαφορετικά. Σίγουρα μας βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε. Τον Γουόρντεν όλο αυτό τον καιρό τον περιμένουμε, δουλεύει και προσπαθεί να είναι έτοιμος, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έδειξε σήμερα ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Ντιέγκο είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σίγουρα, μας έδωσαν μεγάλη ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε πάρα πολλές τελικές και παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε να δούμε πολλά πράγματα. Σκύβουμε το κεφάλι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι την Τετάρτη. Θα δουλέψουμε. Πιστεύω ότι οι παίκτες που είναι πίσω από προπονήσεις, έρχονται κι αυτοί σιγά σιγά. Στην διάρκεια θα έχουμε καλύτερη εικόνα και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν περισσότερες επιλογές. Θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι κέρδισαν δίκαια σήμερα τον αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από δύο αποτελέσματα πολύ θετικά. Είναι μια ομάδα πολύ δύσκολη τα Χανιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον coach (σσ Θωμά Γράφα) και να ευχηθώ καλή συνέχεια.

Όταν ξέρω ότι δεν έχω έτοιμο τον Γυόρντεν για ενενήντα λεπτά, δεν έχω τον Διαμαντόπουλο, το πρώτο μου σκεπτικό ήταν να παίξω με παίκτες υγιείς, που δεν είχαν προβλήματα και είχαν βγάλει και την προετοιμασία, ώστε να κουραστεί ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξα παίκτες που για συγκεκριμένα λεπτά μπορούσαν να παίξουν, όπως κι έγινε.

Εγώ θεωρώ ότι είναι καλό, η ομάδα θέλει συνεχόμενα παιχνίδια και αυτά που έρχονται θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο για να πάρει ρυθμό η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις