Στη διάθεση του Γκαγιέγκο και ο Λιασίν Κανταμουρό

Συνέχεια στις τελευταίες επιτυχίες στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει ο Βόλος στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και παράλληλα να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5.15 μ.μ. με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και εφόσον το επιτύχουν, θα μπουν γερά σε τροχιά πλέι οφ.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον ντεμπούτο του στον πάγκο του Βόλου δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (0-3), ωστόσο, το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και αύριο η αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι τελείως διαφορετική.
Ο Ισπανός προπονητής έχει πλέον εικόνα από την ομάδα, έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια μέσω βίντεο, γνωρίζει σιγά-σιγά τους παίκτες του και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του.
Το ευχάριστο για τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Το δελτίο του Λιασίν Κανταμουρό εκδόθηκε από την ΕΠΟ και ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αν θα κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα θα το αποφασίσει ο προπονητής του Βόλου.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις