Βεργέτης: Συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ιεράπετρα

Τον Ο.Φ. Ιεράπετρας αντιμετωπίζει αύριο (11/01) στις 2:00μ.μ. η Νίκη και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένοι μόνο σ’ αυτό το παιχνίδι και στον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών, όπως δήλωσε σχετικά ο τεχνικός της ομάδας, κ. Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της Νίκης Βόλου:

“Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που δίνει το παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, στην αποστολή θα υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές, γιατί θεωρούμε πως η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που θέλουμε όλα τα παιδιά μαζί μας. Το πλάνο αγώνα έχει στηθεί, ο αντίπαλος έχει αναλυθεί και περιμένουμε με αγωνία αύριο στις 2 το μεσημέρι, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που τον καλούμε να είναι στο γήπεδο να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο ερχόμενος αγώνας και τίποτα άλλο. Δεν παίρνουμε κομπιουτεράκια να κάνουμε υπολογισμούς, αυτήν τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγώνα με την Ιεράπετρα. Δεν μελετάμε ποιοι αγώνες έρχονται, πόσους βαθμούς απέχουμε από τις θέσεις ανόδου, όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι ευελπιστούμε να πάρουμε όσα περισσότερα τρίποντα γίνεται”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις