Για ακόμη μία ΝΙΚΗ στο “κάστρο” της Νεάπολης (pregame)

Το τρίτο της σερί τρίποντο θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα (11/01, 14:00) η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, τον οποίο φιλοξενεί στην έδρα της, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι κυανόλευκοι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στάικο Βεργέτη κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Η Νεάπολη έχει μετατραπεί σε κάστρο, με τη βολιώτικη ομάδα να μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ (9-0). Με 21 βαθμούς η Νίκη βρίσκεται στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τον σημερινό της αντίπαλο που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Αρκάς τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο καθώς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μαρτίν Μπαταγίνι. Αντιθέτως στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της ομάδας.

Οι διαιτητές

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου θα διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας. Οι Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας) θα είναι οι δύο βοηθοί ενώ 4ος ορίστηκε ο Αδάμος Κουκούλης από τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 12:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις