Πρώτη νίκη για Ρήγα, 2-1 εκτός τον Τύρναβο

Ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 τον Τύρναβο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Με αυτή τη νίκη οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 4 πόντους, ανεβαίνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο για τις δύο Θεσσαλικές ομάδες, οι οποίες πέτυχαν από ένα τέρμα, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν καλύτερη και δίκαια πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το μοναδικό τέρμα του Τυρνάβου σημείωσε ο Σβερκούλης στο 29΄, ενώ τα δύο γκολ του Ρήγα πέτυχαν οι Γκίκας στο 45΄ και Γουτούλης στο 80΄.

Μοιράστηκαν γκολ και φάσεις οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο
Ο Ρήγας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά τα σουτ του Γκίκα και του Χατζή στα πέντε πρώτα λεπτά πέρασαν άουτ. Είκοσι λεπτά αργότερα, το σουτ του Λίταινα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σβερκούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Βελεστινιώτικης ομάδας. Στην επόμενη φάση του αγώνα, το σουτ του Τασιούλη απέκρουσε ο Κεφαλάς, ενώ στο 45΄ το σουτ του Κορέτα πέρασε άουτ. Αυτό που δεν κατάφερε ο Κορέτα, το πέτυχε ο Γκίκας στην επόμενη φάση. Ο Σφάκας πάσαρε στο Σέττο, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Γκίκας με πλασέ στην κίνηση έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Με αυτό το γκολ ο μεσοεπιθετικός του Ρήγα και δεν επέτρεψε στον Τύρναβο να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.

Ο Γουτούλης έδωσε τη λύση
Ο Ρήγας μπήκε δυνατό στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Τα σουτ του Σέττου και του Γκάγκα, έδιωξε ο Παπαγιάννης, ενώ εκείνο του Κορέτα δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε ο μεσοεπιθετικός του Ρήγα. Στο 68΄ το σουτ του Τασιούλη έδιωξε ο Κεφαλάς. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκίκας με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Γκάγκα, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 80΄ ο Γουτούλης με σουτ εκτός περιοχής ανέτρεψε τη σε βάρος κατάσταση του Ρήγα και χάρισε στην ομάδα του Βελεστίνου ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Τύρναβος: Παπαϊωάννου, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Κρίτσας (74΄ Νούσιας), Βεργούλης, Κόκορας (69΄ Παπαχρήστος), Λίταινας, Τασιούλης, Σβερκούλης (59΄ Τσιρλίδης)
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Χατζής, Σέττος, Κορέτα (72΄ Γεωργατζής), Ζενούνι, Σφάκας (75΄ Γουτούλης), Γκίκας (86΄ Γούτσιος)

Σκόρερ: Σβερκούλης 29΄, Γκίκας 45΄, Γουτούλης 80΄
Κίτρινες: Μπαξεβάνος 44΄

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης Π. (Κοζάνη)
Α΄ Βοηθός: Παπαδόπουλος Χ. (Κοζάνη)
Β΄ Βοηθός: Μπαλιάγκας Α. (Κοζάνη)
Παρατηρητής: Μιχαηλίδης Γ. (Πέλλας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις