Επιστροφή στη δράση για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Στη δράση για το νέο έτος επιστρέφουν οι ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ. Στο πλαίσιο του 1ου ομίλου θα πραγματοποιηθεί η 11η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΓΣ Αλμυρού-Αιολικού και Ίωνα-Νίκαιας 2012.

ΓΣ Αλμυρού-Αιολικός
Ο ΓΣΑ μετά τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου εξακολουθεί να προπορεύεται όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του 1ου ομίλου. Σήμερα στις 18.00 υποδέχεται τον Αιολικό και σίγουρα το έργο του δεν θα είναι εύκολο.
Στην αντίπερα όχθη ο Αιολικός έκλεισε επιτυχημένα το 2019 και επιθυμεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αν και σήμερα γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας.

Ίωνας-Νίκαια 2012
Μ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αρχίζει ο νέος χρόνος για τον Ίωνα. Σήμερα στις 17.30 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» κοντράρει τη Νίκαια 2012, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση μαζί με την Αγριά. Είναι ένα ματς «κλειδί» για τους «κυανέρυθρους», το οποίο αν κερδίσουν θα πλησιάσουν τον σημερινό αντίπαλό τους στον έναν βαθμό.
Ο Χρήστος Βασιλείου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα παίξει εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Τζήμα, ο οποίος ακόμη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αγριά-Φοίβος
Το 2019 ολοκληρώθηκε μ’ ένα καλό νέο για την Αγριά, αφού η Νίκαια 2012 γνώρισε απρόσμενη ήττα εντός έδρας από τον Σπάρτακο. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους «κίτρινους» να την πιάσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αυξάνοντας τα χαμόγελα στις τάξεις τους.
Σήμερα στις 5.30 το απόγευμα η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου φιλοξενεί τον Φοίβο Γιάννουλης και θεωρείται το φαβορί για να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της ελπίζοντας σε ήττα της Νίκαιας στο ματς με τον Ίωνα. Μοναδικός απών θα είναι ο Σπύρος Ρόσσιος, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ελευθεριακός-ΓΣ Βόλου
Βολιώτικη αναμέτρηση σήμερα στις 5.30 μ.μ. στο ΕΑΚ ανάμεσα στον Ελευθεριακό και τον Γυμναστικό Σύλλογο. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το ροζ φύλλο, προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Αντίθετα οι «ασπρόμαυροι» νιώθουν πιο άνετα έχοντας τρεις νίκες περισσότερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επαναπαυτούν.

ΑΕΒΔ-Αστέρας
Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής πέφτει αύριο Κυριακή στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Εκεί στις 5.30 το απόγευμα θα συναντηθούν η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου και ο Αστέρας. Ασφαλώς δεν τίθεται θέματα στραβοπατήματος για τους «πορτοκαλί», οι οποίοι με νίκη θα πάρουν βαθμολογική «ανάσα».
Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Κώστας Σιδηρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

* Οι διαιτητές και γραμματείες των αγώνων της Α1 ΕΣΚΑΘ έχουν ως εξής:

Α1 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Σάββατο 11/1
Κλ. Αγριάς 17.30 Αγριά-Φοίβος, διαιτητές: Μπουγλός Ι., Κοντοστάθης, γραμματεία: Ανδριοπούλου, Βούλγαρης, Βελετζάς.
ΕΑΚ Βόλου 17.30 Ελευθεριακός-ΓΣ Βόλου, διαιτητές: Γιαννουλής, Παπαγιώτης, γραμματεία: Χατζητρακόσιας, Μακρής, Βενετσάνος.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.30 Ίωνας-Νίκαια 2012, διαιτητές: Τσουμαχίδης, Μπουγλός Π., γραμματεία: Πεγιούκα, Καροτσάκης, Πολύζος.
Κλ. Αλμυρού 18.00 ΓΣ Αλμυρού-Αιολικός, διαιτητές: Τσάλας, Αβραμίδου, γραμματεία: Μαρούσος, Μαντούδης, Μαυρομιχάλης.
Κλ. Αγίου Θωμά 19.30 Σπάρτακος-Κεραυνός, διαιτητές: Κοντογιάννης, Πετρίδης.
Κυριακή 12/1
Κλ. Ν. Ιωνίας 17.30 ΑΕΒΔ-Αστέρας Λαρ., διαιτητές: Σταματόπουλος, Καραθάνος, γραμματεία: Μαρούσος, Μαριτσούδη, Καροτσάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις