Τζανετόπουλος: Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου

Στο ματς με την Ουγγαρία η Ελλάδα δεν κέρδισε απλώς τρεις βαθμούς, σε ένα αδιάφορο για εκείνη παιχνίδι, αλλά κατάφερε να βάλει στο… ρόστερ της και κάποια παιδιά που σταδιακά μπορούν να βοηθήσουν. Ο Βολιώτης Άνταμ Τζανετόπουλος, που έκανε το ντεμπούτο του, είναι ένας εξ αυτών, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Αναλυτικά όσα είπε αρχικά ο παίκτης της ΑΕΚ:…

Για το ντεμπούτο του με τον εθνόσημο: «Όπως είχα πει και για την κλήση μου, έτσι και σήμερα. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε το πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Για το αν η ομάδα μπορεί να παίξει γενικά όπως με την Ουγγαρία: «Μπορεί να παίξει, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Περιμέναμε να έρθει η στιγμή που θα αντιδράσουμε, γιατί υπήρχε πολύ βάρος στις πλάτες μας. Μακάρι το σημερινό παιχνίδι να είναι το έναυσμα για μια καλύτερη αρχή».
Για το αν θα βοηθήσει αυτή η νίκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ένα καλό ξεκίνημα, γιατί υπάρχει ποιότητα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις