Να “αλώσει” τη Βέροια θέλει ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 3 μ.μ. αγωνίζονται εκτός έδρας με τη Βέροια (ΕΡΤ3), με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.
Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο και βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τον Ιωνικό, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, η Βέροια δεν έχει ήττα στην έδρα της και είναι μία από τις τρεις ομάδες που το έχει καταφέρει μέχρι τώρα (οι άλλες δύο είναι τα Τρίκαλα και η Καβάλα).
Στον Ολυμπιακό θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς της ήττας στον πρώτο γύρο, όταν και η ομάδα είχε χάσει με 2-0 στη Φιλιππούπολη.
Ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό οι άνθρωποί του δικαιούνται να πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στη βάση της με το «διπλό», χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως η ισοπαλία θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα (τουλάχιστον δεν θα αφήσει τη Βέροια να αυξήσει τη διαφορά των δύο πόντων).
Ο κ. Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μανώλη Φαζού, με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου να τον αντικαθιστά και πάλι στο κέντρο της άμυνας, όπως έκανε και στο ματς με τον Ασπρόπυργο.
Η αποστολή βρίσκεται από χθες στη Βέροια και οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι οι εξής: Γιδόπουλος, Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Μητρόπουλος, Κέρη, Πόζογλου, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Ράντι, Ρόκας, Κόλα, Ντούνης, Σκοπελίτης και Ναβαλόν.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν θα είναι μόνοι στη Βέροια. Εκατοντάδες είναι οι Βολιώτες που θα εκδράμουν στην πόλη της Ημαθίας για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, ενώ εκδρομή διοργανώνουν τόσο οι Austrian Boys, όσο και οι Athens Fans.
Αρκετοί θα ταξιδέψουν με δικά τους μέσα, ενώ εκδρομή διοργανώνει και το Austrian

Η Βέροια
Στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό η Βέροια θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλμπέρτο Σιμόνι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του με τους «ερυθρόλευκους», όμως στα θετικά είναι η επανεμφάνιση του Γιάννη Πασά που απουσίασε από τον αγώνα με τον Διαγόρα, λόγω τιμωρίας.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Κώστας Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και στην οποία συμπεριελήφθησαν οι τρεις τερματοφύλακες. Οι 18 είναι οι εξής: Μπλατσιώτης, Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Πεταυράκης, Χαντζάρας, Μαραγκός, Τσιμόπουλος, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος, Μεληκιώτης, Βεργώνης, Μανιώτης, Ζούρκος, Κανούλας, Πέντα, Πασάς. Απο τους παραπάνω, θα αποκλειστεί ένας απο τους τρεις τερματοφύλακες.

«Σφυρίζει» ο Περράκης
Ο Κωνσταντίνος Περράκης της ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Νικολάου της ΕΠΣ Αθηνών και ο Δημήτρης Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης. Χρέη τέταρτου διαιτητή ανατέθηκαν στον Παναγιώτη Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Ξάνθης και παρατηρητή διαιτησίας στον Ηλία Φίτσα, ο οποίος ανήκει στην Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ο Περράκης δεν έχει διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις