Στην Τσαριτσάνη δοκιμάζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Στην Τσαριτσάνη με αντίπαλο τον τοπικό Οικονόμου αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Γ.Σ. Αλμυρού και θέλει να δώσει τέρμα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα από το σημερινό παιχνίδι. Ο νεοαποκτηθείς Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος αναμένεται να είναι στη διάθεση του Αλέξανδρου Κούργογλου, όπως και οι επίσης νεοαποκτηθέντες Λέτσο, Ηλιόπουλος και Ζαφειρίδης. Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο Βαγενάς διότι προέρχεται από επαγγελματική ομάδα και δεν είναι έτοιμα τα χαρτιά του. Μία ακόμη απουσία θα είναι του Αγιασιώτη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής ορίστηκε ο Στέργιος Γκουντέλας και βοηθοί οι Δημήτριος Τίκας, Απόστολος Καλογριανίδης. Όλοι τους ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ ο παρατηρητής Γιώργος Μπάρας προέρχεται από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις