Δύσκολο έξοδος με Καρίτσα για τον Διαγόρα (pregame)

Δύσκολη έξοδο περιμένει σήμερα τον Διαγόρα, καθώς η ομάδα του Στεφανοβικείου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αγωνίζεται στο γήπεδο του Βατανιακού, στην Πιερία, με αντίπαλο την Α.Ε. Καρίτσας (3μ.μ.).
Αξίζει να σημειώσουμε πως προπονητής στην Καρίτσα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στον Διαγόρα. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα επιδιώξει να πάρει το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως το έργο της είναι δύσκολο.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, δεν είναι διαθέσιμοι οι Βουραζέρης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Σπ. Καραπλιάγκος (τιμωρημένος), Πρασσάς, Καραμανλής (τραυματίες), ενώ αμφίβολος είναι ο Αλαμάνης που αισθάνεται ενοχλήσεις. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Λάιος μια και εξέτισε την ποινή του.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος υπολογίζει σίγουρα στους: Πρίφτη, Κουτσιρίμπα, Καραμπούζη, Σπαθή, Λάιο, Δίντση, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκο, Καλλιακούδα, Κ. Καραπλιάγγο, Ντάφο, Μπλέντι, Κυριάκο, Κουβελά, Τανό, Καλύβα, Ζιάκα, Αναστασίου.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, έχοντας βοηθούς τους Σαραφιανό Τσιρώνα και Ιωάννη Κούρα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Διαμάντης της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις