Πήρε άριστα ο κόσμος του Ολυμπιακού Β.

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κίνδυνος τιμωρίας για τις ομάδες από τη ρίψη καπνογόνων, φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, είναι μεγάλος. Τρανό παράδειγμα ο Αχαρναϊκός, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί του…

…στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και στους οπαδούς να είναι κόσμιοι στη συμπεριφορά τους και αυτοί ήταν άψογοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο, όλα κύλησαν ομαλά και η ατμόσφαιρα ήταν πολιτισμένη, όπως άλλωστε θα πρέπει να είναι σε κάθε παιχνίδι έδρας.
Οι Βολιώτες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης, έδωσαν βροντερό «παρών» στο ΕΑΚ και στον Ολυμπιακό περιμένουν ακόμη περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια έδρας που θα ακολουθήσουν. Μάλιστα, η διοίκηση, ως γνωστόν, με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για τη δυναμική τους παρουσία στο παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους. Είπαμε, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα είναι αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και σκεφτείτε τι έχει να γίνει στο επόμενο ματς έδρας με τη Λαμία, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και φύγει νικητής από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Πανσερραϊκό και Αχαρναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις