Αμανατίδης: Δεν τρελάθηκα και ζητάω παίκτες

Οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη μετά το τέλος του αγώνα ήταν ξεκάθαρες ως προς την ενίσχυση που ζήτησε εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Αναλυτικά…

Αμανατιδης: «Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημιχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, διψήφιος αριθμός. . Άλλες φορές οι παίκτες μπορούν να βάλουν ένα πολύ ωραίο γκολ άλλες να χάσουν. Ήμασταν σε κακή μέρα, δεχτήκαμε μεγάλο πλήγμα και βαθμολογικό αλλά η απόδοση μας προβλημάτισε πολύ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ας είναι η ομάδα μας μπροστά στην βαθμολογία, σήμερα δείξαμε ότι δεν είμαστε σε μονοπάτι πρωταθλητισμού. Μέσα σε μία δύο τρεις μέρες θα πρέπει να λύσουμε ένα μεγάλο θέμα που είναι η πίστη στον αρχικό στόχο.
Έχω δηλώσει ότι χρειαζόμαστε δύο τρεις παίκτες, μίκρυνε το ρόστερ και όταν είσαι πρώτος πρέπει να το ενισχύσεις. Έχω γνώση σε πίεση και πρωταθλητισμό. Δεν τρελάθηκα και ζητάω παίκτες. Ήρθαν καλοί παίκτες το καλοκαίρι, έχουν δώσει μεγάλο αγώνα μέχρι τώρα αλλά θέλουν μία υποστήριξη. Είμαι ο προπονητής, δεν είμαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας για να ξέρω αν θα γίνουν μεταγραφές».

Ρουτζιέρης: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και κυρίως στον τερματοφύλακα τον Τσέλιο που κράτησε το σκορ σε πολλά σημεία του αγώνα και ειδικά στο πέναλτι. Προηγηθήκαμε, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση στην επανάληψη, όπου έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Χάσαμε ευκαιρίες και εμείς και και τα Τρίκαλα, σταθήκαμε και τυχεροί και πήραμε την μεγάλη νίκη».

Χουζούρης: “Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου με την φανέλα του Διαγόρα και ήθελα να κερδίσουμε. Βάλαμε τα δυνατά μας, τα Τρίκαλα είναι μία δυνατή ομάδα που κάνει την νίκη μας μεγαλύτερη. Χάρηκα που το ντεμπούτο μου συνοδεύτηκε με νίκη».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις