“Άλωσε” την Τσαριτσάνη ο Γ.Σ. Αλμυρού

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη για το 2020. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δερμιτζάκης με εκτέλεση φάουλ στο 80’.
Ο Αλμυρός αγωνίστηκε με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα και το πήρε, με τον Αλέξη Κούρτογλου να χρησιμοποιεί τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.
Τερματοφύλακας ήταν ο Λέτσο, Ο Λάμπο έπαιξε ως δεξιός μπακ και ο Χολέβας ήταν ο αριστερός οπισθοφύλακας. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κυριάκος και Αγγελής. Ο Ζενούνης έπαιξε ως ανασταλτικός μέσος, μπροστά του είχε τους Ζαφειρίδη και Δερμιτζάκη, ενώ οι Βουρδάκης και Ηλιόπουλος επιχειρούσαν στις πτέρυγες, με τον Γαρυφαλλόπουλο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν στο παιχνίδι με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 22’ ο Ηλιόπουλος και στο 37’ο Ζενούνης είχαν δύο καλές στιγμές για τον ΓΣΑ.
Στην επανάληψη ο Οικονόμος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να χάσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Τελικά στο 80’ από μια στατική φάση ήρθε το γκολ για τον Αλμυρό. Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Σαμπαλάρι δεν μπόρεσε να αποκρούσει για να γίνει έτσι το 0-1. Στα τελευταίο δεκάλεπτο ο Οικονόμος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, όμως οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου, κάνοντας σωστή διαχείριση το παιχνιδιού πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Σαμπαλάρι, Ντούφας (87’ Δραχαλίβας), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (89’ Αργύρης), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής (69’ Παπακώστας), Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης (88’ Καναβός), Ζενούνης, Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης, Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις