Σ. Παπαδόπουλος: Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω στο β’ ημίχρονο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βέροια τόνισε τα εξής:
«Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό. Έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι δίκαια είναι ψηλά στη βαθμολογία και ήθελαν τη νίκη για τον ίδιο λόγο.
Αν και ξεκινήσαμε στα πρώτα 15 λεπτά πολύ καλά, με την πρώτη φάση που κάνει ο αντίπαλος και πετυχαίνει το γκολ, εμείς χάσαμε την ηρεμία μας. Νομίζω ότι η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Εμείς διαμαρτυρόμασταν πιο πολύ για το γκολ που δεχθήκαμε, παρά να κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες, ηρεμήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Πιστεύω, πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία προς το τέλος του παιχνιδιού που είχαμε ανοιχτεί, έγινε πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Μας ξέφυγε τώρα στη βαθμολογία, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, από το να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε μια ομάδα αρκετά καλή και κοιτάμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις