Επιστροφή στις νίκες για τον Θησέα Αγριάς, 3-1 τον Α.Ο. Σελλάνων

Μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Πιερικό, ο Θησέας Αγριάς επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας των φιλοξενούμενων με 3-1. Η ομάδα του Λάκης Μπακάλη παρουσίασε σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν προσηλωμένη στο στόχο της και στα 90′ της αναμέτρησης.

Μόλις στο 8′, ο Βλάχος έγραψε το 1-0, με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο ίδιος παίκτης, με τον ίδιο τρόπο στο 32′ έκανε και το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο Τζουμάκης μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88′ ο Κοτζαθανάσης με πλασέ από κοντά. Επίσης, στο 80′ ο Αρχοντής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Σκόρερ: 8’, 32’ Βλάχος, 88’ Κοτζαθανάσης-39’ Τζουμάκης.
Κόκκινη: 80’ Αρχοντής (δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Διαιτητής: Διακουμάκος (Πιερίας).
Βοηθοί: Νησελίτης, Μπογιατζόγλου (Ημαθίας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Νιαώτης, Γαλανόπουλος, Μπόρας, Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης (88’ Ιωακειμίδης), Κοτζαθανάσης, Θ. Κυρίτσης, Οικονόμου (22’ λ.τρ. Γ. Κυρίτσης), Βλάχος (85’ Ε. Βαν ντε Γουΐχε), Σιώμος (71’ Ζαχαράκης).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Τσάγκας, Τζάνης, Κοντός, Τζέκος, Αρχοντής, Μπακρατσάς, Χάδιαρης, Τζουμάκης, Μπιτέλης, Καστελάνος (57’ Γκιόλβας, 90’ Γκαντής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις