Πήρε φόρα ο Διαγόρας, «διπλό» με Καρίτσα

Μετά την πρώτη νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική στο γήπεδό του, ο Διαγόρας κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο του Βατανιακού, επικρατώντας με 1-0 της Α.Ε. Καρίτσας, που έχει προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα, μέχρι πριν από λίγο καιρό προπονητή του Διαγόρα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Καλύβας στο 87’, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να φτάνει δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Αναστασίου απείλησε το τέρμα της Καρίτσας στο 20’ δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 35’ ο Διαγόρας είχε μια καλή στιγμή με τον Ζιάγα, όμως ο Ράντος του στέρησε το γκολ.
Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 49’ με τον Πρίφτη να ενεργεί σωτήρια προ του Αλεξίου. Τελικά, στο 87’ ήρθε το «χρυσό» γκολ για τον Διαγόρα. Ο Καλύβας ενήργησε ψύχραιμα και με σουτ έγραψε το 0-1, δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ράντος, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης, Τροΐρης, Οικονόμου, Παπαγεωργίου (65’ Δαλαμήτρας), Γκίκας, Κυρτέγος (79’ Λουίς Φερνάντο), Αλεξίου.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Γιαουπλάρι, Σπαθής, Λάιος, Καλιακούδας (91’ Σιγαλάκος), Ζιάκας (89’ Τανός), Αλεξίου, Αναστασίου, Κυριάκος (25’ λ.τρ. Κουβελάς), Μπλέντι (48’ λ.τρ. Καλύβας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις