Μήνυση κατά Γκιρτζίκη και μελών της ΕΠΟ από τον Αχ. Μπέο

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΠΣΘ, που διεξήχθη καθ’ υπόδειξη της ΕΠΟ, η οποία παρενέβη στα εσωτερικά της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του…

…να κατατεθεί μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη και των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος και εκβιασμό. Παράλληλα θα ζητηθεί να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Σημειωτέον, από την περασμένη Παρασκευή 9/10 μέχρι και σήμερα και μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης, δεν έχει αρθεί από την ΕΠΟ η ποινή της ΕΠΣΘ, καθώς όπως φαίνεται δεν εκλέχθηκαν αυτοί που θα επιθυμούσε η ΕΠΟ, αλλά νέοι, άφθαρτοι παράγοντες, που έχουν μεγάλη όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.
Να θυμίσουμε, πως πριν από λίγες μέρες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 89.5, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πριν τις εκλογές της ΕΠΣΘ της 9ης Οκτωβρίου είχε θίξει το θέμα και είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως «αν εγώ ήμουν ο Περικλής Λασκαράκης θα είχα στείλει στο αυτόφωρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την ωμή παρέμβασή τους στα εσωτερικά της ΕΠΣΘ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις