Καραγεωργόπουλος: Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στην εκπομπή «Λάσπες μπλε» πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με αφορμή τα σφυρίγματα του κ. Σιδηρόπουλου στο σαββατιάτικο ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Διευκρινίζοντας πως η τοποθέτησή του είναι και θέση της βολιώτικης ΠΑΕ, ο Κώστας Καραγεωργόπουλος τόνισε πως στη διοίκηση θέλουν να πιστεύουν πως ο μη καταλογισμός του καταφανέστατου πέναλτι στον Ροχάνο και ο ελάχιστος χρόνος που κρατήθηκε ως καθυστέρηση στο ματς, ήταν απλά μία σύμπτωση και δεν κρύβει κάποιου είδους παρασκήνιο. Επίσης, ζήτησε από τους συντελεστές του ελληνικού ποδοσφαίρου να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του προϊόντος και όχι στην υποβάθμισή του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του εκπροσώπου του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Όλοι οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ξέρουμε πολύ καλά τι μας γίνεται όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας και δεν χρειάστηκε να δούμε τα βίντεο ερασιτεχνικής λήψης και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες δύο μέρες στο διαδίκτυο, προκειμένου να σιγουρευτούμε πως υπήρξε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, το περασμένο Σάββατο.

Από την αρχή της χρονιάς δεν έχουμε ασχοληθεί με τη διαιτησία. Δεν έχουμε σχολιάσει καμία διαιτησία, είτε επαινώντας τη, είτε σχολιάζοντάς τη αρνητικά. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε πως όπως οι παίκτες και οι προπονητές είναι ένας επιπλέον ανθρώπινος παράγοντας σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Ως εκ τούτου μπορεί να έχει και καλή μέρα και κακή μέρα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο θέλουμε να πιστεύουμε πως ο μη καταλογισμός πέναλτι στην καταφανέστατη ανατροπή του Ροχάνο από τον Αναστασόπουλο, εντός περιοχής, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και ο χρόνος των τριών λεπτών που κρατήθηκαν ως καθυστερήσεις του αγώνα – μετά από έξι αλλαγές, συνεχόμενα σφυρίγματα και αρκετές καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων – ήταν απλώς λανθασμένες αποφάσεις και δεν περιείχαν δόλο από τον κ. Σιδηρόπουλο.

Είμαστε νέοι παράγοντες στο ελληνικό, ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, δεν βλέπουμε φαντάσματα κι επιθυμούμε, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές του αθλήματος, να κάνουμε το προϊόν ομορφότερο και περισσότερο προσεγγίσιμο στις οικογένειες.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το ποδόσφαιρο ομορφότερο είναι οι αθλητές να παίρνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι τους αναλογεί, βάσει της απόδοσής τους στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας στερήθηκε άδικα δύο βαθμούς την αγωνιστική που πέρασε, αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες, κυρίως τους φιλάθλους μας, ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την εκπλήρωση των στόχων μας με πίστη στις δυνατότητές μας αλλά και στην καλή θέση των ιθυνόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως διοίκηση ήρθαμε να κάνουμε καλό στην ομάδα μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν και πέρα από τη δική μας προσπάθεια που είναι 100% έντιμη, να την πλαισιώσουν και οι συντελεστές του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάποιοι να μην παίζουν με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έντιμα προσπάθησαν να κερδίσουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο και τελικά δεν το πήραν στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Η Νίκη δεν ζητάει χάρη από κανέναν, ζητάει εντίμως οι αθλητές της να παίρνουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που τους αναλογεί. Η Νίκη στερήθηκε δύο βαθμούς το Σάββατο που της άξιζαν. Ελπίζουμε να ήταν απλά μία σύμπτωση. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας με πίστη στις δυνατότητές μας και πίστη στους συντελεστές του ποδοσφαίρου. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως γίνεται κάτι πίσω από την πλάτη μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις