Στο 92′ η Κ19 του Βόλου ισοφάρισε 2-2 την Ξάνθη (video)

Σπουδαία εμφάνιση από τους παίκτες της ομάδας Κ19 του Βόλου, οι οποίοι στην εκπνοή του αγώνα ισοφάρισαν την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης σε 2-2, στο παιχνίδι που έγινε το βοηθητικό του ΕΑΚ.
Οι γηπεδούχοι του Στέφανου Ξηροφώτου έσωσαν την παρτίδα στο τέλος, αφού πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 92’, όμως βάσει εικόνας δικαιούταν την νίκη. Τελείωσαν τον αγώνα με 25 τελικές (οι οκτώ βρήκαν εστία), ενώ τα κόρνερ ήταν 11-1 υπέρ των Βολιωτών. Οι Βολιώτες δεν υπέκυψαν, παρά τα δυο γρήγορα γκολ της Ξάνθης, που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 με τα γκολ των Κοτόπουλου (5’) και του Τσιπούρα (22’). Με αντεπίθεση διαρκείας και με ένα καταπληκτικό γκολ του Κυζερίδη, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 65’, οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι στο παιχνίδι. Στο 92’ με καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Ρακή οι Βολιώτες διαμόρφωσαν το τελικό 2-2, που πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ, παρά το τσουχτερό κρύο.
Οι νεαροί του Βόλου δείχνουν χαρακτήρα, μια καλοδουλεμένη και καλογυμνασμένη ομάδα και πλέον αρχίζουν και παίρνουν και αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν δυο βασικοί παίκτες (Λογαράς-Πανταζέλος) που ήταν τιμωρημένοι από κάρτες, ενώ την πρώτη του εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Βολιώτης τερματοφύλακας Τσιτσιρίκος, που με την εμφάνιση του άφησε πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου ανέβηκε στην 12η θέση, με 12 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη έπιασε τη Λάρισα στους 17 βαθμούς.
ΒΟΛΟΣ: Τσιτσιρίκος, Μπόλης (60’ κατσαγεωργίου), Βλιώρας (45’ Στεργιόπουλος), Ρακής, Κανελλάκης, Θεοδωρίδης (70’ Μυλωνάς), Κορέλας, Οικονομίκος (45’ Δεληγιαννίδης), Μπάλλας, Κυζερίδης, Φουρίκης.
ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Πιτσώλης, Γκαρνέτας (85′ Μαυροκέφαλος), Μπάκος, Τσιπούρας, Φάκκης (90’ Γκασιμπαγιαζίδης), Κοτόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις