Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο Βόλος για το Κύπελλο (pregame)

Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο αγωνίζεται σήμερα ο Βόλος (17.15 COSMOTE SPORTS 2) στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των «16». Ο Ατρόμητος είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, καθώς είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό με 3-0 και μόνο με θαύμα ο Βόλος θα μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Θυμίζουμε, πως οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο από την Ξάνθη με 3-1 για τη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Ατρόμητος είχε νικήσει την ίδια μέρα με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο προπονητής του Βόλου, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας, καθώς έχει καθίσει σε δύο ματς, με Ατρόμητο στο Κύπελλο και Ξάνθη στο πρωτάθλημα, στα οποίο ο Βόλος γνώρισε ισάριθμες ήττες, με την ομάδα να έχει δεχθεί έξι γκολ και να έχει πετύχει ένα.
Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν από πλευράς Βόλου ο τιμωρημένος Βαγγέλης Οικονόμου (αποβλήθηκε στο ματς με την Ξάνθη), καθώς και οι Έρικ Γέντρισεκ, Σέρχιο Τσίκα, Αντώνης Ντεντάκης και Θανάσης Γκαραβέλης, που έμειναν εκτός αποστολής για να πάρουν «ανάσες».
Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκουαροτσένα, Κανταμούρο, Φεράρι, Ζοάο, Μαξ, Μουνίθ, Τόρες, Δημόπουλος, Διαμαντής, Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Λύρατζης, Μάντζης, Μελίσσας, Μήτογλου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Τσοκάνης.

Ο Ατρόμητος
Η προετοιμασία του Ατρομήτου ολοκληρώθηκε χθες και ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε 20μελή αποστολή, αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και υπολογίζει σε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.
Την αποστολή την αποτελούν οι εξής: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Στρούγγης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Ρισβάνης, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Ρονάλντο.

«Σφυρίζει» ο Τσαμούρης
Το παιχνίδι Ατρόμητος-Βόλος θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής) και Ζήρδα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ρούσσος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις