Χωρίς Γιδόπουλο με Τρίκαλα, επιστρέφει ο Φαζός

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι περιμένει την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Νέαπολης τα Τρίκαλα, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Football League. Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα όμως για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ήττα από τη Βέροια την περασμένη Κυριακή, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και μάλιστα μέσα στο Βόλο.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το εν λόγω παιχνίδι θα αρχίσει από αύριο Τετάρτη, καθώς σήμερα η ομάδα έχει ρεπό. Ο Νίκος Γιδόπουλος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), με τον Γκενάντι Ξενοδόχοφ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποκτήθηκε φέτος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Δημήτρης Βοσνακίδης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βέροια (έβγαλε κανονικά το παιχνίδι) και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μανώλης Φαζός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις