Τίτλοι τέλους για Αστέρα Ιτέας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Την απόσυρσή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε ο Αστέρας Ιτέας, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση:

Προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου της Ιτέας

Ο Αστέρας Ιτέας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε τόσο η διοικούσα επιτροπή στην αρχή όσο και η μετέπειτα διοίκηση της.
Κύριος και βασικός λόγος η αδυναμία της ομάδας να αντεπεξέλθει στις οικονομικές τις υποχρεώσεις και να ακολουθηθεί ο οικονομικός σχεδιασμός βάση στον οποίο στηρίχτηκε το όλο εγχείρημα.
Κύριοι και βασικοί λόγοι αυτής της αποχώρησης είναι η μη τήρηση των δεσμεύσεων τόσο του προέδρου και αναμορφωτή του σωματείου μας κυρίου Πέτρου Μαντούβαλου, στον οποίο πάντως χρωστάμε περίπου τα πάντα για αυτά τα μεγαλειώδη 2 χρόνια που ζήσαμε αλλά και η μη τήρηση των συμφωνηθέντων που αντιμετωπίσαμε από διάφορες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή με αιχμή του δόρατος την ENERGON που δεν τήρησε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία είχε δεσμευτεί.
Επίσης εταιρίες που τη περσινή χρόνια είχαν αγκαλιάσει το πλάνο μας (Mykteo, Imerys) δεν ανταποκρίθηκαν φέτος που η ανάγκη της ομάδας μας ήταν απείρως μεγαλύτερη
Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον απλό κόσμο για την ,στα όρια του συγκινητικού στήριξη, οικονομική και ηθική ,στους προπονητές αλλά και στους παίχτες που έβαλαν πραγματικά όλη τη χρόνια πλάτη .

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι τα τμήματα υποδομής βρίσκονται εν πλήρη λειτουργία και θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα με μεσοπρόθεσμο πλάνο την πλήρη διαμόρφωση τους, κάτι για το οποίο θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις

Ο Αστέρας είναι πάνω από πρόσωπα.Εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη ενώ για μεγάλο διάστημα εκπροσώπησε και ένα ολόκληρο νόμο σε εθνικό επίπεδο.

Η νέα χρόνια πρέπει να βρει άπαντες μια γροθιά για να επιστρέψει η ομάδα άμεσα εκεί που της πρέπει.